close

Možda se nalazite na pogrešnoj naslovnoj stranici tvrtke OBO-Bettermann. Možete promijeniti na sljedeće stranice za pojedinu zemlju:

Sustavi podnih instalacija

Sustavi podnih instalacija za područja s velikim opterećenjima

Opteretivost, sigurnost i dugotrajnost

Izložbene površine u autokućama ili muzejima, površine s velikom koncentracijom ljudi, kao što su npr. zračne luke, željeznički kolodvori ili hoteli – u ovakvim slučajevima projektanti se suočavaju s rješenjima podnih instalacija koja moraju osigurati najveću moguću opteretivost, zaštitu od vlage, sigurnost i dugotrajnost. Da bismo zadovoljili taj cilj, počeli smo s preinakom posebnih (pojedinačnih) rješenja u standardizirane proizvode. Tako su stvorena rješenja sa standardnim elementima, a kombiniranjem proizvoda povećava im se nosivost.

Različiti standardni sustavi
Naši sustavi za velika opterećenja namijenjeni su za najteže uvjete rada. Način gradnje i čvrstoća materijala prilagođeni su visokim zahtjevima kod velikih opterećenja. Rezultat je široki program standardnih proizvoda za velika opterećenja za različite vrste podova, razrede opterećenja i različite slučaje primjene.

Posebna rješenja
Za posebne slučajeve naši stručnjaci stoje Vam na raspolaganju te Vas rado savjetuju, npr. kod sustava za velika opterećenja u razini glazure. Vi formulirajte zahtjev, a mi ćemo ponuditi rješenje.

//ref

Dodatne detalje i tehničke informacije o sustavu za veća opterećenja pronaći ćete ovdje.

Sustavi podnih instalacija za područja s velikim opterećenjima

Daljnje informacije za preuzimanje