close

Možda se nalazite na pogrešnoj naslovnoj stranici tvrtke OBO-Bettermann. Možete promijeniti na sljedeće stranice za pojedinu zemlju:

Sustavi ugradnih elektroelemenata

Preklopni stolni modul Deskbox DBK

Super praktično

Radna mjesta, konferencijske sale – spektar primjene preklopnih Deskbox DBK modula je ogroman. Sasvim svejedno radi li se o prijenosnom računalu, projektoru ili osobnom računalu – odgovarajuća priključnica je na dohvat ruke. Otvoriti poklopac, utaknuti, zatvoriti poklopac. Integrirana četkasta letvica omogućuje uredan izvod kabela.

Ugradnja elektroelemenata
Deskbox DBK dostupan je u tri širine. Za ugradnju elektroelemenata dostupne su ove širine:

  • širina  150 mm
  • širina  200 mm
  • širina  300 mm

Varijante površine
Deskbox DBK u standardnoj izvedbi ima površinu od brušenog nehrđajućeg čelika. Sljedeće izvedbe dostupne su na upit:

  • Lakirano u crno
  • Lakirano u posebnoj boji

Standardne izvedbe
OBO nudi više izvedbi već opremljenih Deskbox DBK stolnih modula, spremnih za priključivanje, za standardne zahtjeve na radnom mjestu. Kabel za napajanje je unaprijed instaliran.

Individualne izvedbe
Stolni moduli Deskbox DBV mogu se opremiti i prema želji kupca, pri čemu je dostupan veliki izbor elektroelemenata i pribora. Program seže od priključnica specifičnih za određenu zemlju, preko komunikacijskih modula za obradu podataka i zaštitnih modula, sve do multimedijskih priključnica. Individualno sastavljen Deskbox dostavlja se provjeren i spreman za priključivanje. Molimo vas obratite pažnju na to da se elementi za opremanje stolnih modula ne mogu naručiti pojedinačno.