close

Možda se nalazite na pogrešnoj naslovnoj stranici tvrtke OBO-Bettermann. Možete promijeniti na sljedeće stranice za pojedinu zemlju:

Sustavi ugradnih elektroelemenata

Deskbox – novi standard HDMI

Nove varijante opremljenih OBO Deskbox stolnih modula od sada su dostupne i s HDMI priključnicama, zato što one sve više zamjenjuju trenutačne VGA priključnice. Zahvaljujući svojoj mogućnosti raznih priključaka, unaprijed opremljena rješenja idealna su za konferencijske sale s projektorima, televizorima i ostalom multimedijskom opremom.

  • Opremljene varijante s HDMI priključnicama

Osim Deskbox (DB) stolnih modula, koji se mogu slobodno pozicionirati i fleksibilno upotrebljavati, novi Deskbox moduli dostupni su i u preklopnoj varijanti (DBK) i potopnoj varijanti (DBV). Praktični Deskbox moduli mogu se ugraditi u svaku ploču stola. Na taj se način strujni i računalni priključci brzo spuštaju, sklapaju ili ponovno izvlače. Tri varijante Deskbox modula pogodne su kako za radna mjesta, tako i za konferencijske stolove.

//ref

Ostale detalje i tehničke informacije o sustavima za radna mjesta, Deskbox stolnim modulima i Flex-kanalima pronaći ćete ovdje.