close

Možda se nalazite na pogrešnoj naslovnoj stranici tvrtke OBO-Bettermann. Možete promijeniti na sljedeće stranice za pojedinu zemlju:

Sustavi podnih instalacija

Nova podna kutija UDHOME2

S novom podnom kutijom UDHOME2 OBO Bettermann lansirao je evoluiranu verziju svog najprodavanijeg modela na tržištu. Najmanja podna kutija izrađena je znatno prostranije, iako su njezine vanjske dimenzije ostale gotovo iste. Zahvaljujući priključnicama nagnutim pod kutom od 54 stupnja, mogu se koristiti veći utikači i manji punjači koji nestaju ispod zatvorenog poklopca. Zahvaljujući uskim rubovima, podna kutija UDHOME2 neupadljiva je u podu i savršeno se uklapa u različite podove.

Nova UDHOME2 donosi i nova poboljšanja za krajnje kupce i instalatere: promjena prostora za montažu i upotrebu omogućuje svim korisnicima da ih lakše i efikasnije koriste.

Podna kutija UDHOME2 prikladna je za ugradnju u podove sa glazurom, ali i u podignute podove. Verzije sa preklopnim izvodom za kabele prikladne su za suhe i vlažno održavane podne obloge, poput parketa ili laminata.

Kod varijante s prostorom za ugradnju podne obloge, u poklopac podne kutije mogu se ugraditi podne obloge od kamena, pločica, plastike ili drva.

Kompaktnih dimenzija od samo 140 x 140 mm, podna kutija ima dovoljno prostora za dvije priključnice Modul45® i dva komunikacijska modula za prijenos podataka. Podna kutija može se nivelirati na ukupnu visinu od 135 mm, a s dodatnim nosačem čak i do 190 mm. Unaprijed otisnuti otvori za cijevi (M25) omogućuju jednostavno spajanje s fleksibilnim elektroinstalacijskim cijevima.

Ako instalacijski prostor od 2 priključnice nije dovoljan, na raspolaganju su veće podne kutije tip UDHOME4 i 9, koje imaju prostor dovoljan za 6 ili 12 priključnica odnosno elektroelemenata serije Modul45®.

Za električnu opskrbu velikih površina pomoću podnih kutija ili kazeta, OBO Bettermann nudi rješenja poput sustava ispod ili u razini glazure.

  • 20 - Gallery 4932
  • 20 - Gallery 4932
  • 20 - Gallery 4932
  • 20 - Gallery 4932
  • 20 - Gallery 4932
  • 20 - Gallery 4932

Videozapis UDHOME2