close

Možda se nalazite na pogrešnoj naslovnoj stranici tvrtke OBO-Bettermann. Možete promijeniti na sljedeće stranice za pojedinu zemlju:

Sustavi podnih instalacija

Novi sustav podnih kanala u betonu IBK

Uski sustav u betonskom podu

Još bolji novi dizajn: OBO je dodatno razvio sustav IBK za posebnu instalaciju u betonu i pojednostavio montažu. S pomoću sustava IBK mogu se priključiti i velike podne površine s elektroinstalacijskom tehnikom čak i kad ne postoji estrih ili postoji samo mala konstrukcija. Kanalske trase i tijela priključnica tvore u betonskom stropu gustu mrežu putova za provođenje vodova. IBK priključnice predviđene su izravno za naknadnu ugradnju ugradnih okvira.
Novi sustav IBK namijenjen je za visinu kanala od 38 mm ili 48 mm. Sastavni dijelovi su priključnice u betonu za ugradne elemente GES9 i GESR9 i poznati 3-dijelni podni instalacijski kanali kao i dodatni pribor. Elementi sustava od pocinčanog čeličnog lima otporni su i na visoka mehanička opterećenja tijekom faze grube gradnje. Zahvaljujući novim jedinicama za niveliranje za komponente sustava IBK montaža i niveliranje visine u armaturi postali su još jednostavniji.