close

Možda se nalazite na pogrešnoj naslovnoj stranici tvrtke OBO-Bettermann. Možete promijeniti na sljedeće stranice za pojedinu zemlju:

Sustavi za zaštitu od prenapona i udara munje

OBO priručnik za zaštitu od munje

Priručnik i pomoć pri projektiranju zaštite od djelovanja munje za električare i projektante

Više od 90 godina iskustva OBO Bettermann-a u proizvodnji sustava za zaštitu od prenapona i udara munje, najnoviji tehnički standardi i inovacije sadržani su u ovom tehničkom priručniku. Priručnik Vam omogućava lakši pristup planiranju sustava zaštite od prenapona i udara munje korištenjem pomoćnih alata i temeljnih stručnih znanja.

Priručnik sadrži informacije s primjerima iz aktualnih normi serije HRN EN 62305 i HRN EN 60364-5-53 za učinkovitu pomoć stručnjacima za sustave zaštite od munje.

U priručniku su opisani svi ključni slučajevi povezani sa zaštitom od djelovanja munje i prenapona na različitim tipovima objekata.

Na raspolaganju su: skraćena verzija priručnika na hrvatskom jeziku i opširnije izdanje priručnika na njemačkom ili engleskom jeziku. Tiskano izdanje priručnika možete zatražiti pozivom na +385 (0)42 215 784 ili mailom na marketing@obo.hr , a digitalne verzije priručnika možete preuzeti u nastavku stranice.

 • 40 - Booklets 4267

  Lightning protection guide
  5,63 MB, PDF
  Preuzimanja

 • 40 - Booklets 4267

  OBO priručnik za zaštitu od munje
  3,07 MB, PDF
  Preuzimanja